Over mij

img_3799-e1533303929495.jpgHoi allemaal!

Ik ben Sandra, 21 jaar oud en ik kom uit Purmerend. Mijn tweede naam is Nicole, vandaar mijn blognaam. Ik wilde al jaren een blog beginnen, alleen wist ik niet precies hoe ik dat het beste kon aanpakken. In de zomer van 2018 heb ik besloten om er gewoon aan te beginnen en te kijken hoe het loopt. Ik fotografeer en schrijf over alles wat ik leuk vind. En gelukkig zijn mijn interesses erg breed. Ik ben gek op fashion, muziek, reizen, eten, natuur en nog zoveel meer!

Nadat ik mijn mbo-opleiding had afgerond ben ik in 2017 aan een hbo-opleiding begonnen aan de Hogeschool van Amsterdam. De officiële naam van de opleiding is Creative Business, kort uitgelegd is het een allround media-opleiding. Mijn grootste passies zijn schrijven en foto’s maken. Dit zijn dan ook de dingen waar ik zo veel mogelijk tijd aan wil besteden.

Het lijkt mij heel gaaf om over een aantal jaar als freelance journalist aan de gang te gaan, wellicht in het buitenland. Eerst even mijn diploma halen en voor zolang houd ik het nog even bij bloggen op het internet.

Liefs,

Sandra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s